AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna gördüyseniz:

  • Değerli bir ilişki kurmanın yolu sağlıklı iletişimden geçiyor.

Kahve falında siyah çerçeveli ayna görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli ayna görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çerçeveli ayna görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, kafasının boşalacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük takmak kendine döneceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çerçeve görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bal çerçevesi görmek kendi işine kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir