AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeveli cam görmek

Kahve falında çerçeveli cam görmek

Kahve falında çerçeveli cam görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çerçeveli cam gördüyseniz:

  • Planlar, konuşmalar veya anlaşmalar esnasında dikkat gerekiyor.

Kahve falında çerçeveli cam görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cam çerçeve kırmak çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cam çerçevesi görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında çerçeve hediye almak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında fotoğraf çerçeve görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çerçeve görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kırılan kalplerin barışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir