AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeve hediye almak

Kahve falında çerçeve hediye almak

Kahve falında çerçeve hediye almak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işarettir.

Kahve falında çerçeve hediye almak gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında çerçeve hediye almak kişinin güzel işler yapacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam çerçevesi görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çerçeve bal görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına inanılır.

Kahve falında pencere çerçevesi görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam çerçeve kırmak her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük takmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çerçevenin kırıldığını görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir