AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeve kırılması görmek

Kahve falında çerçeve kırılması görmek

Kahve falında çerçeve kırılması görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çerçeve kırılması gördüyseniz:

  • Aslında kendi yorumunuzun, senaryonuzun veya görüşlerinizin doğruluğu konusunda emin ya da ısrarcı olmak istemenize rağmen, biraz daha esnek olmanızda veya farklı bakış açılarını da dinlemenizde fayda var.

Kahve falında çerçeve kırılması görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çerçevenin kırıldığını görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında çerçeve kırıldığını görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çerçeve değiştirmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet eder.

Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında çerçeve yapmak tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine inanılır.

Kahve falında bal çerçevesi görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir