AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeve değiştirmek

Kahve falında çerçeve değiştirmek

Kahve falında çerçeve değiştirmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, haksızlıklara uğranılacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Kahve falında çerçeve değiştirmek gördüyseniz:

  • Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında çerçeve değiştirmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çerçeveli ayna görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çerçeve kırılması görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çerçeve hediye almak işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, her zaman hak ettiğini alacağına inanılır.

Kahve falında çerçevesiz pencere görmek çok rahat bir döneme girileceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında boş çerçeve görmek birikmiş parasının olacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fotoğraflı çerçeve görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere çerçeve görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir