AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek

Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek

Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, diplomalarının artacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine alamet eder.

Kahve falında çerçeve kendi resmini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi duymuyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında çerçevede kendi resmini görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında çerçeve kendi resmini görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında çerçeve bal görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah çerçeve görmek lüks, konfor içinde olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı çerçeveli gözlük görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çerçeveli altın görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalettir.

Kahve falında çerçevenin kırıldığını görmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında çerçevede bal görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir