AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçevenin kırıldığını görmek

Kahve falında çerçevenin kırıldığını görmek

Kahve falında çerçevenin kırıldığını görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, sözünde duracağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, zararların günden güne artacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çerçevenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çerçevenin kırıldığını görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine delalet eder.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında çerçeve kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine inanılır.

Kahve falında çerçeve kırılması görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın çerçeve görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çerçeve görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında ahşap çerçeve görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çerçevede kendi resmini görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir