AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeve kırıldığını görmek

Kahve falında çerçeve kırıldığını görmek

Kahve falında çerçeve kırıldığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çerçeve kırıldığını gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında çerçevenin kırıldığını görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında gözlük çerçevesinin kırıldığını görmek hevesinin kursağında kalacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çerçeve kırıldığını görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çerçeve kırılması görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında pencere çerçevesi görmek iç huzurunun yerinde olacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına yorulur.

Kahve falında gümüş çerçeve görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tahta çerçeve görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çerçeve görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir