AnaSayfa / Genel / Kahve falında çerçeve yapmak

Kahve falında çerçeve yapmak

Kahve falında çerçeve yapmak kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çerçeve yapmak gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çerçeve yapmak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında gümüş çerçeve görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yardımın alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çerçevenin kırıldığını görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Kahve falında siyah çerçeveli gözlük görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında boş fotoğraf çerçevesi görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında gözlük çerçevesi görmek uzun yıllar yaşayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ahşap çerçeve görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çerçeveli gözlük görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir