AnaSayfa / Genel / Kahve falında cepte altın görmek

Kahve falında cepte altın görmek

Kahve falında cepte altın görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cepte altın gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında cepte altın görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep dolusu altın görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, başarılı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ceplerine altın doldurmak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında kendi cep telefonunu görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında cep telefonun bozulduğunu görmek eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu kırılması görmek yokluk içine düşeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonunu satmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir