AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceplerine altın doldurmak

Kahve falında ceplerine altın doldurmak

Kahve falında ceplerine altın doldurmak aldığı borçların katbekat artacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceplerine altın doldurmak gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Kahve falında ceplerine altın doldurmak borçların biteceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ceplerine para doldurmak kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına yorulur.

Kahve falında cep dolusu altın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cepte altın görmek geniş geniş yaşayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine altın doldurmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Kahve falında altın doldurmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında altına doldurmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cep telefon aldığını görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sevinçli haberler geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir