AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonun bozulduğunu görmek

Kahve falında cep telefonun bozulduğunu görmek

Kahve falında cep telefonun bozulduğunu görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çok başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Kahve falında cep telefonu bozulmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında cep telefonun bozulduğunu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında telefonun bozulduğunu görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine delalettir.

Kahve falında telefonu bozulmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, işinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu düşürmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonunun yandığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir