AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine altın doldurmak

Kahve falında cebine altın doldurmak

Kahve falında cebine altın doldurmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, malının ve parasının çoğalacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine altın doldurmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında cebine altın doldurmak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında cebine şeker doldurmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, başının belaya girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında cebine altın koymak kazancı arttıracağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulur.

Kahve falında cebinde altın bulmak hastalıklarının biteceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde altın bilezik görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında cebinde altın görmek sorunların yakında son bulacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın doldurmak sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, heveslerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceplerine altın doldurmak hakkı olanlara kavuşacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir