AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceplerine para doldurmak

Kahve falında ceplerine para doldurmak

Kahve falında ceplerine para doldurmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, rakiplerinin üzüleceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ceplerine para doldurmak gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında ceplerine para doldurmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında ceplerine altın doldurmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cepte para görmek geleceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında cepleri para dolu görmek kazancın yetmez olacağına, yıpranacağına, strese gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebi para dolu görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulur.

Kahve falında cepte bozuk para görmek devlete hizmet etmeye, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet eder.

Kahve falında cepten para çıkarmak içebileceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir