AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına doldurmak

Kahve falında altına doldurmak

Kahve falında altına doldurmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altına doldurmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında ceplerine altın doldurmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında altın doldurmak gönül kapılarını açacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altına doldurmak aksiliklerin baş göstereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine altın doldurmak kâbus gibi günlerin geleceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında havuza su doldurmak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç doldurmak sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kovaya toprak doldurmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir