AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın doldurmak

Kahve falında altın doldurmak

Kahve falında altın doldurmak başkasının hakkına göz dikileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına işaret eder.

Kahve falında altın doldurmak gördüyseniz:

  • Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız.

Kahve falında altın doldurmak aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Kahve falında cebine altın doldurmak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine yorulur.

Kahve falında ceplerine altın doldurmak çok önemli başarılar elde edileceğine, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında altına doldurmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bidonlara su doldurmak kalbinin küt küt edeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odunu çuvala doldurmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabağını doldurmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir