AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu değiştirmek

Kahve falında cep telefonu değiştirmek

Kahve falında cep telefonu değiştirmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu değiştirmek gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın bilinçaltınızda aldığınız kararlar var veya belli bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında cep telefonu değiştirmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu değiştirdiğini görmek yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu kullanmak ağız tadının da hep yerinde kalacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu saklamak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonun kaybolduğunu görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonu bozulmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonuyla mesajlaşmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir