AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın varaklı ayna görmek

Kahve falında altın varaklı ayna görmek

Kahve falında altın varaklı ayna görmek her zaman çok başarılı olacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında altın varaklı ayna gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında altın varaklı ayna görmek rızkın da aynı oranda çoğalacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına inanılır.

Kahve falında varaklı ayna görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın varak görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında altın varaklı kuran görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında altın ayna görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada kendini güzel görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada bir başkasını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayna kırığı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir