AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ayna görmek

Kahve falında altın ayna görmek

Kahve falında altın ayna görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, başarıların çoğalacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında altın ayna gördüyseniz:

  • Rekabet söz konu olursa hazırlıklı olmaya bakın.

Kahve falında altın ayna görmek tecrübelerini aktaracağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işarettir.

Kahve falında altın varaklı ayna görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, rakiplerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada saçının uzadığını görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında aynadan geçmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, yeni hobiler edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmış ayna görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet eder.

Kahve falında cam ayna görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yeni duygular tadacağına inanılır.

Kahve falında hediye ayna almak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ayna parçası görmek yüklü siparişler alacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir