AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada bir başkasını görmek

Kahve falında aynada bir başkasını görmek

Kahve falında aynada bir başkasını görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada bir başkasını gördüyseniz:

  • Bilgilerinizi başkalarıyla da paylaşabilirsiniz.

Kahve falında ayna tutmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında çok ayna görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında aynalı kapı görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında ağlamak yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiz aynası görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında dikdörtgen ayna görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Kahve falında aynada saçına bakmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek maddi durumun düzeltileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir