AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada kendini güzel görmek

Kahve falında aynada kendini güzel görmek

Kahve falında aynada kendini güzel görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine inanılır.

Kahve falında aynada kendini güzel gördüyseniz:

  • Kesin olarak tembellik isteğine yüz vermeyin.

Kahve falında güzel ayna görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada yüzünü güzel görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulur.

Kahve falında aynada güzel olduğunu görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini güzel görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında kendini aynada güzel görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, aile saadetinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çok güzel ayna görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, yollarının açılacağına işarettir.

Kahve falında birden çok ayna görmek kızına daima sahip çıkacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir