AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna kırığı görmek

Kahve falında ayna kırığı görmek

Kahve falında ayna kırığı görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, özlemelerin son bulacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulur.

Kahve falında ayna kırığı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz konularda ilerleme söz konusu olabilir.

Kahve falında ayna kırıkları görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırık ayna görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna kırığı görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynayı kırık görmek duygularının karşılığını alamayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık ayna almak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık aynada kendini görmek masraflarının azalacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini yaşlı görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir