AnaSayfa / Genel / Kahve falında varaklı ayna görmek

Kahve falında varaklı ayna görmek

Kahve falında varaklı ayna görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına alamet eder.

Kahve falında varaklı ayna gördüyseniz:

  • Ani veya hiç beklenmedik karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Kahve falında varaklı ayna görmek helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında altın varaklı ayna görmek kişinin şifa bulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın varak görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın varaklı kuran görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aynaya bakarak dua etmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında aynada gözüne bakmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette ayna görmek yeni bir yola gireceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında aynada kendini zayıf görmek kazancının çoğalacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir