AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın varaklı kuran görmek

Kahve falında altın varaklı kuran görmek

Kahve falında altın varaklı kuran görmek strese gireceğine, gergin olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına delalettir.

Kahve falında altın varaklı kuran gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlar, tahmini zor hareketler söz konusu olabilir.

Kahve falında altın varaklı kuran görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında altın varaklı ayna görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın varak görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında varaklı ayna görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında kuran içinde altın görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine inanılır.

Kahve falında kuran yazılı altın görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kuran yazılı altın kolye görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altından kuran görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir