AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının cep telefonunu görmek

Kahve falında başkasının cep telefonunu görmek

Kahve falında başkasının cep telefonunu görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, terfi edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının cep telefonunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız iyi görünüyor.

Kahve falında hediye cep telefonu almak sıkıntıların çözüm bulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak kişinin içinin daralacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu düşürmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, kendisine olan güveninin artacağına işarettir.

Kahve falında cep telefonu aldığını görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu karıştırmak rakiplerin her konuda fark atacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine yorulur.

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi cep telefonunu görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında cep telefonla konuşmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir