AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonuyla aranmak

Kahve falında cep telefonuyla aranmak

Kahve falında cep telefonuyla aranmak kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, isabetli adımlar atılacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında cep telefonundan aranmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonuyla aranmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, kafasını rahatlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda aranmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefondan aranmak kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon aranmak evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla arandığını görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, aile içinde husumet gelişeceğine yorulur.

Kahve falında telefonda arandığını görmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonla aranmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir