AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek

Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek

Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, dertlerin bölüşüleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu bulduğunu gördüyseniz:

  • En dikkat edilmesi gereken şey ebeveynlerinizle gerilimli durumlarda olmanız ihtimalidir.

Kahve falında cep telefonu bulmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onları tebrik edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu bulmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde cep telefonu bulmak karanlığın biteceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cep telefon bulmak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, sorunların tarihe karışacağına yorulur.

Kahve falında cep telefonu bulduğunu görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun bozulduğunu görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, insanların güvenini kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak işlerinin baltalanacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir