AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni cep telefon almak

Kahve falında yeni cep telefon almak

Kahve falında yeni cep telefon almak bol bol moral depolanacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, zararın telafi edileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni cep telefon almak gördüyseniz:

  • Başarabileceklerinizin farkına varmalısınız.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulmaktadır.

Kahve falında yeni cep telefon almak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında yeni bir cep telefonu görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir cep telefonu almak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Kahve falında yeni cep telefonu almak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni cep telefon aldığını görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet eder.

Kahve falında yeni cep telefonu aldığını görmek son model arabaya sahip olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu kaybedip bulmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir