AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk cep telefonu görmek

Kahve falında bozuk cep telefonu görmek

Kahve falında bozuk cep telefonu görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk cep telefonu gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bozuk cep telefonu görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında cepte bozuk para görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cepte bozuk para çıkarmak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonla konuşmak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında cep telefonu kaybetmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonu hediye etmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında yeni cep telefonu görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir