AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı olmayabilir.

Kahve falında cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında cep telefonu tuvalete düşürmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunun düştüğünü görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret eder.

Kahve falında cep telefonunu denize düşürmek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında cep telefonu suya düşürmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında cep telefonu düşürmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonunun suya düştüğünü görmek büyük bir karar verileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunu suya düşürmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir