AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın tükürmek

Kahve falında altın tükürmek

Kahve falında altın tükürmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın tükürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında altın tükürmek hileli bir işle karşılaşılacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yere tükürmek kötü günler geçireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bira tükürmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında balgam tükürdüğünü görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında içki içip tükürmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında ağzından kan tükürmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında surata tükürmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kurt tükürmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir