AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kan tükürmek

Kahve falında ağzından kan tükürmek

Kahve falında ağzından kan tükürmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına inanılır.

Kahve falında ağzından kan tükürmek gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz çoğalıyor.

Kahve falında ağzından kan tükürmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş fırçalarken kan tükürmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında kan tükürdüğünü görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, eline haram para geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan tükürmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında öksürük kan tükürmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Kahve falında birinin kan tükürdüğünü görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında kan kusmak kan tükürmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir