Kahve falında yere tükürmek

Kahve falında yere tükürmek hedeflerini tutturamayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yere tükürmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında yere tükürdüğünü görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yere tükürdüğünü görmek buna rağmen kazanç getireceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yere tükürmek makamının artacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneye tükürmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında diş fırçalarken kan tükürmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına inanılır.

Kahve falında mezara tükürmek kızı olanların da gelin edeceğine, geri plana düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağıza tükürmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında karınca tükürmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir