AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennetin kokusunu almak

Kahve falında cennetin kokusunu almak

Kahve falında cennetin kokusunu almak attığı her adımı düşüneceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, insanların saygısının kazanılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok daha fazla adım atacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennetin kokusunu almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla bir araya gelmek ya da eskiye dayalı ilişkileri güçlendirmek farklı alanlarda fayda sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında cennet kokusunu duymak parasal durumun düzeltileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu almak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennetin kokusunu almak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalet eder.

Kahve falında cennet kokusu koklamak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu almak bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Kahve falında cennet kokusu duymak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin kokusunu hissetmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir