AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet kokusunu almak

Kahve falında cennet kokusunu almak

Kahve falında cennet kokusunu almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, yolunda gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında cennet kokusunu almak gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Kahve falında cennetin kokusunu almak iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kokusunu almak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sağlığın da bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kokusu koklamak gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında cennet kokusunu duymak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine inanılır.

Kahve falında cennet kokusu duymak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında cennet kokusu almak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül kokusu duymak çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir