AnaSayfa / Genel / Kahve falında cennet kokusu almak

Kahve falında cennet kokusu almak

Kahve falında cennet kokusu almak sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, en küçük sorunda parlayacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni projelere atılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu almak gördüyseniz:

  • Şu an hazır olmayan koşul ya da durumlarda, çok yakında, manevra kabiliyeti elde edebilirsiniz.

Kahve falında cennet kokusu koklamak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kokusunu almak karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek itibarını zedeleyeceğine, yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kokusu almak herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennetin kokusunu almak önüne pek çok imkan sunulacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında cennet kokusunu duymak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cennet kokusu duymak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koku almak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir