AnaSayfa / Genel / Kahve falında koku almak

Kahve falında koku almak

Kahve falında koku almak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, işinin başına geçeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Kahve falında koku almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Kahve falında nane kokusu duymak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kokusu duymak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz kokusu görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel kokulu parfüm görmek bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içki kokusu duymak zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Kahve falında çam kokusu duymak dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin kokusunu duymak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Kahve falında güzel koku hissetmek maddi olarak zayıflayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir