AnaSayfa / Genel / Kahve falında çene kırılması görmek

Kahve falında çene kırılması görmek

Kahve falında çene kırılması görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çene kırılması gördüyseniz:

  • Unutmayın ki kimseyi yapmak istemedikleri işler için zorlamamalısınız.

Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çene kırılması görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında çenenin kırıldığını görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında alt çene dişi görmek yeni bir ortama girileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çene altında kıl görmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak onları gücendireceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çene sıkmak kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir