AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenenin kanadığını görmek

Kahve falında çenenin kanadığını görmek

Kahve falında çenenin kanadığını görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çenenin kanadığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında çenenin kanadığını görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında çene okşamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, uzun sohbetler edeceğine alamet eder.

Kahve falında çene kilitlenmesi görmek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin çenesini kırmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına alamet eder.

Kahve falında çene tutulması görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çene kayması görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çene çıkması görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir