AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek

Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek

Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek iş hayatında rahat edileceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında çenesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Risklerin yaratacağı stresten uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında çenenin kırıldığını görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalet eder.

Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına yorulur.

Kahve falında çene kırılması görmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında çene kırmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında çenesinde tüy görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına yorulur.

Kahve falında çenenin kanadığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çenesi çıkmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun çene görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir