AnaSayfa / Genel / Kahve falında çene öpmek

Kahve falında çene öpmek

Kahve falında çene öpmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, yükseldikçe yükseleceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında çene öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı anlamakta zorlanmayacaksınız.

Kahve falında çene öpmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çene kemiği görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işarettir.

Kahve falında çenenin uzadığını görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çene kayması görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında çene çıkması görmek kişinin hayatının değişeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çene altında tüy görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, bir hastalığa maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında çene altında kıl görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kişiye hep umut olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir