AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenenin kırıldığını görmek

Kahve falında çenenin kırıldığını görmek

Kahve falında çenenin kırıldığını görmek geleceğinin parlak olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, aradaki buzları eriteceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında çenenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Birtakım insanların gereksiz kaprisleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çenenin kırıldığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işarettir.

Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çene kırılması görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çenenin kanadığını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çeneyi sıkmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çenesinde sivilce görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında çene altında kıl görmek zahmete ve derde düşeceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çenenin uzadığını görmek sorunların son bulacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir