Kahve falında çene çıkması görmek

Kahve falında çene çıkması görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında çene çıkması gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Kahve falında çene çıkması görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çene kemiği görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çenenin kilitlendiğini görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeneyi sıkmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında çene altında tüy görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun çene görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çene tutulması görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Kahve falında çene altında kıl görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir