AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çenesini kırmak

Kahve falında birinin çenesini kırmak

Kahve falında birinin çenesini kırmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin çenesini kırmak gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Kahve falında çene kırmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin çenesini kırmak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin çenesini kırmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine işarettir.

Kahve falında çenesi çıkmak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun çene görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak önündeki engellerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çenesinin kırıldığını görmek kara kara düşünür olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında çene altında tüy görmek aksi takdirde çaresiz kalacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir