AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak istenmeyen olayların yaşanacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, ancak yılmayacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseyle dargınsanız barışabilirsiniz.

Kahve falında ölen birinin çenesini bağlamak günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına yorulur.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün çenesini bağlamak yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında çene kırılması görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, iş hayatında saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çene kilitlenmesi görmek yakın akrabadan gelecek habere, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kadının çenesinde kıl görmek dertlerin ortadan kalkacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çenenin bağlandığını görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çenenin kırıldığını görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir