AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenede yara görmek

Kahve falında çenede yara görmek

Kahve falında çenede yara görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında çenede yara gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında çenede yara görmek sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çenede tüy görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çenede gamze görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında çeneden kıl çekmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çenede kıl görmek yeni yerler göreceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında çenede şişlik görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir