AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeneden kıl çekmek

Kahve falında çeneden kıl çekmek

Kahve falında çeneden kıl çekmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kendisi için mal mülk alacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeneden kıl çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında çeneden kıl çekmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında çenede kıl görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında çeneden kıl almak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, hükmünün geçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek kazançlı işler yapılacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında çeneden kıl kopardığını görmek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeneden kıl koparmak itibarını zedeleyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir