AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenede şişlik görmek

Kahve falında çenede şişlik görmek

Kahve falında çenede şişlik görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında çenede şişlik gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda planlarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Kahve falında çenede şişlik görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet eder.

Kahve falında çenede gamze görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında alt çenedeki dişlerin döküldüğünü görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine rivayet eder.

Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine inanılır.

Kahve falında çenede kıl görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında çeneden kıl çekmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir