AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenede tüy görmek

Kahve falında çenede tüy görmek

Kahve falında çenede tüy görmek kazançlı kapıların açılacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çenede tüy gördüyseniz:

  • Başka kimseler tarafından bir şeyleri kabul etmeye zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çenede tüy görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında çeneden kıl almak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına yorulur.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek zorlukları aşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çenede kıl görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Kahve falında çenede sakal çıktığını görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında çenede şişlik görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalet eder.

Kahve falında çeneden kıl çekmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir