AnaSayfa / Genel / Kahve falında çenede uzun kıl görmek

Kahve falında çenede uzun kıl görmek

Kahve falında çenede uzun kıl görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, işlerin günden güne bozulacağına, dertlerinin unutulacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında çenede uzun kıl gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çeneden kıl almak yükseleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek kişiye hep umut olacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına işarettir.

Kahve falında çenede beyaz kıl görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeneden kıl kopardığını görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına yorulur.

Kahve falında çeneden kıl çekmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, refah düzeyinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeneden kıl koparmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çenede kıl görmek hayat daha olumlu bakılacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir